<ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ
"Навибул Холдинг" АД има практика от 1990 година като спедитор по железниците на страните от ОНД, Европа, Средна Азия и Балканския полуостров. Чрез договорите, които има с водещи спедитори в Румъния, Словения, Латвия, Молдова, Украйна, Русия, Грузия и Армения "Навибул Холдинг" АД предлага на своите клиенти изгодни условия за транспорт по всички направления в Европа, Балканския полуостров, страните от ОНД и страните от Средна Азия.
Подробна информация
КОНТЕЙНЕРИ
"Навибул Холдинг" има изградени дългогодишни контакти с всички водещи световни контейнерни линии, на база на които има възможност да предлага конкурентен сервиз по всички световни направления.
Чрез договорите на фирмата със спедитори от Украйна и Молдова осигуряваме подаването и транспортирането на контейнери в страните от ОНД, както и възможност за наемане на контейнери. Разполагаме с възможности за осигуряване сервизни операции и съхранение на контейнери в Унгени (Молдова)
Подробна информация
ЧАРТИРАНЕ
"Навибул Холдинг" има дългогодишни контакти както с товародатели, така и с корабособственици. Това ни дава възможност да осигуряваме както товари, така и да предлагаме всякакъв тип кораби за превоз на товари по всички направления.
Изхождайки от специфичния район, в който се намира България, дружеството предлага кораби "река-море", речни кораби и баржи, с които обслужва товарите по река Дунав.
Подробна информация
АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ
"Навибул Холдинг" осигурява автотранспорт по следните Направления: България – Европа, страните от ОНД, Турция, Ирак, Иран, Афганистан, страните от Балканския полуостров. Групажни пратки от и за България за страните от Европа.
Наша основна цел е да предложим на клиентите си възможно най-добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, като се стремим да удовлетворим всичките им изисквания.
Подробна информация
СКЛАДИРАНЕ И ПРИСТАНИЩНА СПЕДИЦИЯ
"Навибул Холдинг" АД обслужва своите клиенти, като им предоставя пълен набор от услуги, свързани с митническото освобождаване на стоките, тяхното складиране и пристанищна спедиция.
Предлага митнически складове под митнически контрол, както и складове за акцизни товари. Има възможност за наемане на хладилни складове под митнически контрол, за съхранение на замърсени продукти.
Подробна информация
КОРАБНО АГЕНТИРАНЕ
"Навибул Холдинг" АД извършва корабно агентиране от своето създаване до сега. Със своя богат опит, дружеството предлага качествени и коректни услуги на корабособственици и чартьори в пристанище Варна и Бургас.
Комплексните дейности на дружеството му позволяват качествено и професионално да подпомага всякаква дейност, свързана с обработката на товари и кораби през пристанищата.
Подробна информация