Охранителна дейност

"СОД-Варна" АД е лицензирано дружество за извършване на частна охранителна дейност на територията на област Варна. Фирмата е специализирана в охрана на физически лица и тяхното имущество, охрана на имуществото на юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти, охрана със сигнално-охранителна техника и транспортиране на ценности. Професионални консултации по всички проблеми на сигурността.

За осигуряване на охрана на своите клиенти "СОД-Варна" АД, разполага с осем мобилни екипа, които покриват територията на целия град и околностите. При аларма от сигнално – охранителната техника в обекта на клиента, екипите за бързо реагиране извършват инспекция на обекта и осигуряват охраната му.

Сигналите от овсички обекти се получават в централен оперативен център, където се извършва 24 – часово наблюдение от диспечери. Специализиран софтуер подава пълна информация за обекта, където е настъпило събитие и позволява изпращането на най-близкия екип на място.

При констатиране на нарушение в обекта, служителите на "СОД-Варна" АД вземат всички законови мерки за опазване на имуществото на клиента, като целта е нарушителите се залавят на място и се предават на органите на реда.

За информация и контакт:

"СОД-Варна" АД
Варна, ул. "Бузлуджа" №15
тел: 052 602788, 052 602387
факс: 052 684702
e-mail: office@sodvarna.com
www.sodvarna.com