МЕБЕЛИ ЗА ДОМА И ОФИСА

"Навибул Холдинг" АД предлага на своите клиенти проектиране и производство на мебели по поръчка за дома и офиса. Дружеството разполага със собствен производствен цех, находящ се в град Балчик. Произвежда мебели от масив, дограма от масив и мебели от МДФ и ламинат. Специалистите във фирмата изработват проект, съобразен с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Проектите са безплатни за нашите клиенти.

Подробна информация
КУХНЕНСКА МЕБЕЛ

"Навибул Холдинг" изработва кухни и мебели за трапезарии по индивидуални клиентски поръчки. Освен високото качество ние Ви предлагаме и богат избор на дизайнерски решения, цветова гама и материали.

Подробна информация
ДЪРВЕНА ДОГРАМА

"Навибул Холдинг" предлага на своите клиенти съвременна дървена дограма, изработвана от различни дървесини, специализирани импрегнанти и лакови покрития, механизми с различни функции и начини на отваряне. Изработваната от нас дървена дограма се отличава с отлични технически характеристики.

Подробна информация
ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Изработваме масивни врати от иглолистна дървесина за външна и вътрешна употреба, пресовани врати от шперплат, фазер или MDF: ламинирани, фурнировани, боядисани или без покритие. Предлагаме богама гама от цветове, декоративни форми и начини на остъкляване.

Подробна информация
ПАРАПЕТИ И ОГРАДИ

Проектиране и изработка на дървени парапети и огради по индивидуална поръчка -парапети за класически и вити стълби; парапети за веранди, беседки, огради и др.; стенни парапети; стъпала, контрастъпала и чела; огради; беседки и др.

Подробна информация