Производство на мебели

"Навибул Холдинг" АД предлага на своите клиенти проектиране и производство на мебели по поръчка за дома и офиса. Дружеството разполага със собствен производствен цех, находящ се в град Балчик. Произвежда мебели от масив, дограма от масив и мебели от МДФ и ламинат. Специалистите във фирмата изработват проект, съобразен с индивидуалните изисквания на всеки клиент. Проектите са безплатни за нашите клиенти.

Обзавеждане за дома

"Навибул Холдинг" АД изработва богата гама мебели за дома по индивидуална поръчка на клиента. Проектираме и произвеждаме обзавеждане за спални (нощни шкафчета, легла, гардероби, скринове, тоалетки), трапезарии (витрини и бюфети, трапезни маси, столове, TV ъгъл и др.), холови помещения (холови маси, шкафове, цветарници и др.), антрета (закачалки, шкафове за обувки, огледала), градинска мебел (пейки, маси, беседки).

Работим с висококачествени материали и дървообработваща техника. Залагаме на подобрена функционалност, стабилност и високо качество на произвежданите от нас мебели. Предлагаме елегантни, модерни и удобни продукти на атрактивна цена.

Обзавеждане за хотели и търговски помещения

"Навибул Холдинг" АД предлага висококачествено обзавеждане за хотели и офиси на атрактивни цени. Проектираме мебели, изцяло съобразени с архитектурата на помещенията и необходимия брой работни места.

  • Офис мебели. Ние правим Вашият офис удобен и уютен. Произвеждаме компютърни маси, бюра, секции и др. по индивидуална поръчка. Проектирането на обзавеждането е безплатно за нашите клиенти.
  • Обзавеждане за хотели. При нас ще намерите изгодни оферти за производство на пълната гама от продукти, необходими за стилното и същевременно икономично обзавеждане на Вашия хотел.
  • Магазини. Изготвяме индивидуални проекти, съобразени изцяло с характера на предлаганите стоки, интериора на помещението и удобството за Вашите клиенти.
  • Заведения. Изберете стила, удобството и високото качество, които "Навибул Холдинг" АД Ви предлага.

За информация и контакти:

"Навибул Холдинг" АД
Варна, ул."Хан Крум" 23
тел: 052 601 900; 601 999
факс: 052 601150
e-mail: sped@navibul.com
www.navibul.com